Over ons

Swords Logistics is een complete logistieke dienstverlener, in alle takken van transport en logistiek. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ons ontwikkeld naar wens en behoefte van klanten om een zo compleet mogelijk logistieke dienstverlening aan te kunnen bieden. Met een team van meer dan 50 gemotiveerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar.

Wij beschikken over een breed en flexibel wagenpark van ruim 100 wagens variërend van trekkers, motorwagens, bakwagens, bussen, bestelauto’s. Wij zijn een sterk groeiende, flexibele, jonge en dynamische onderneming. Onze chauffeurs zijn grotendeels  voorzien van ADR en hebben ervaring over nagenoeg heel Europa. Wij bezorgen van volle trailer ladingen tot kleine zendingen.  Wij hebben reeds enige jaren ervaring met het bezorgen van verschillende waardevolle ladingen zoals elektronica & medicijnen in de vorm van zowel documenten als pakketten met de nodige zorgvuldigheid en stiptheid.

Missie

”Transport beyond your expectations!”

Wij willen onze relaties voorzien van kwalitatief hoogwaardige, uiterst betrouwbaar en zeer innovatieve diensten. Dit wordt op grote schaal uitgevoerd door nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Visie

Swords Logistics wil zich ontwikkelen tot een toonaangevende logistieke dienstverlener die de verwachtingen van haar klanten overtreft in kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Wij streven naar een gezonde onderneming door op lange termijn duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten te ontwikkelen.

Strategie

Strategie: ”Swords Logistics streeft naar een gezonde onderneming en het veiligstellen van de levensvatbaarheid van de onderneming. Dit te bereiken door wederkerigheid en een langdurige relatie met haar werknemers en klanten. Om de strategie te behalen is een cultuur van discipline en eenheid nodig.”